26 Απρ 2012

Ένας "Άκτημον" με τους Οικολόγους-Πράσινους

Αναδημοσίευση από ''Τα Νέα από την Ευρυτανία''
Ένας δικός μας άνθρωπος, πατριώτης με όλη την έννοια της λέξης,που έχει οργώσει με τον φωτογραφικό του φακό όλη την Ευρυτανία,κατεβαίνει υποψήφιος με τους Οικολόγους στην Φθιώτιδα και ζητά την στήριξή σας.
Δείτε παρακάτω πως ανακοίνωσε την υποψήφιότητα στις εκλογές της 6ης Μαιου μέσα απο την προσωπική του σελίδα:

"Ήρθε η ώρα να ανακοινώσω και επίσημα πως και σε τούτες τις εθνικές εκλογές, εκτίθεμαι με τους Οικολόγους – Πράσινους στο νομό Φθιώτιδας και ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, βγαίνω από σήμερα στη γύρα προς άγρα ψήφων για μένα αλλά και για όλους τους συνυποψήφιους μου, τόσο στον ίδιο νομό όσο και στους ομόρους.

Βέβαια όπως καταλαβαίνεται, κάτι τέτοιο δεν μπορώ να γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο, ήτοι τρέξιμο στα χωριά, στις πλατείες, κεράσματα στα καφενεία, συνεστιάσεις, κουμπαριές, υποσχέσεις και όλα εκείνα τα ωραία που ξέραμε, γιατί η υπόθεση προϋποθέτει κατ’ αρχάς πολύ χρόνο και βεβαίως το απαραίτητο χρήμα, κάτι που αυτές τις εποχές με ανέκδοτο.
Γι’ αυτό και ο «αγώνας» μου θα περιοριστεί κυρίως στο δικτυακό χώρο και καθώς θεωρώ πως κάτι τέτοιο θέλει και σωστό τρόπο, ζητώ την κατανόησή σας στην περίπτωση που φτάσει στον τοίχο σας ή στα εσώτερα της σελίδας σας κάποια ανακοίνωση ή σχετική ανάρτηση η οποία πιθανόν δεν σας εκφράζει.

Αν τώρα δείτε την περίπτωση με ενδιαφέρον, καλό θα είναι να πείτε το νέο και σε κάποιους άλλους συμπαθούντες τους Οικολόγους – Πράσινους που η σχέση τους με το δίκτυο είναι ελλιπής ή ανύπαρκτη και αφήστε τους να αποφασίσουν οι ίδιοι τι θα κάνουν.
Σας ευχαριστώ και εύχομαι σε όλους καλή επιλογή και ψήφο στις εκλογές της 6ης Μαίου. 

Ηλίας Γ.Προβόπουλος
Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας
με τους Οικολόγους Πράσινους